مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از روانشناس

با سلام . میخواستم بدونم پیگیری کدام یک از این موارد اثر گذار هست و به چه مدرکی نیازه در راستای این اثبات موارد : 1) برگزاری کلاس در کلینیک مشاوره 2) دادن مدارک نامعتبر 3) پیشنهاد و برقراری رابطه دوستانه با مراجعین 4) قرارهای خارج از کلینیک مثل خونه و باغ
5) استعمال سیگار توسط درمانگر در اتاق درمان و سر کلاس ها 6) برگزاری دوره سوپرویژن برای دانشجوی کارشناسی و یا دانشجوی رشته های غیر از روانشناسی !
7) درخواست و دریافت پول برای هزینه های شخصی درمانگر 8) افشای اتاق درمان 9)برخورد تحقیر امیز 10) لمس فیزیکی مراجع 11) برخورد با مراجع با سوء گیری اعتقادی و ....

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام بابت موضوعات شرح داده شده می‌توانید شکایت کنید

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام،بدوا از طریق مرجع صادر کننده پروانه مشاور(بهزیستی یا سازمان نظام روانشناسی)طرح دعوی کنید.