مشاوره حقوقی رایگان - بی دلیل گرفتنم

من اهل اصفهانم دوشنبه عصر من تو خیابون چهارباغ بودم نه سیگار دستم بود نه با دختر بودم نشسته بودم که یهو دیدم یه پلیس درجه دار لباس منو از یقه گرفت و با لحن زشت با من برخورد کرد من سوال کردم که چرا اما با لگد زد تو پام و توهین میکرد . منو به کیوسک پلیس اون منطقه بردن و با تهدید این که اگه تعهد ندی نگهت میداریم پرونده درست میکنیم واست تعهد گرفتن و گفتن دیگه نیا تو چارباغ میخام بدونم دلیل این کار چی بوده و راه برای شکایت هست؟ اگه دوباره برم میتونن بازداشتم کنن؟ 18سالم هست.

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام,با توجه به توهین وایراد ضرب توسط مامور,میتوانید از نامبرده به دادسرای نظامی شکایت نمایید.اگر در خصوص توهین وایراد ضرب شاهد داشته باشید,با وی برخورد قانونی خواهد شد.