مشاوره حقوقی رایگان - اثبات جعل امضا

سلام یکی از آشنایان به دلیل احیای حق و حقوق فردی را محکوم به پرداخت مالی نموده اما طرف چون کلاهبردار است برای اینکه فرار از پرداخت کند امضای آشنای مارا می زند و زود دادخواست ارائه میدهد یا به فردی پول میده تا او سند مجعول ارائه دهد ـ....... چطور میتوان یک دادخواستی ارائه دهیم که این فرد بی سواد است امضا ندارد و در اسناد مسلم الصدور هم اثر انگشت است حتی استعلام آموزش پرورشم هست که درس نخوانده آیا باید بی چاره به خاطر جعل امضا آنها هر کاغذی که میارن پاسخگو باشد ــــــ.....چه راه حلی هست

پاسخ ها :

زین العابدین محیط

جناب آقای زین العابدین محیط :

میتواند امضای خود را انکار کند به کارشناسی ارجاع ومشخص میشود

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

وکیل باید پرونده را مطالعه کند تا بتواند درست پاسخ بدهد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام در اینجا درخواست کارشناسی بدهید کارشناسی امضا را کارشناسی می‌نماید