مشاوره حقوقی رایگان - دیه جراحی مجدد

سلام خسته نباشید من حدود یک‌ماه پیش عمل اپاندیست انجام دادم و روز بعد به دلیل اینکه هموگلوبین خونم کمتر و کمتر میشد سونوگرافی انجام شد و مشخص شد ک از داخل خونریزی کرده شکمم
روز بعد از عمل اپاندیست به اتاق عمل رفتم برای شست و شو و پیدا کردن علت خونریزی و بعد از دو روز از عمل دوم مجدد خونریزی داخلی داشتم‌ به طوری که از قسمت بخیه های شکاف اپاندیست خون میزد بیرون که برای بار سوم یه متخصص جراح دیگه اومد کمک به متخصص همون دکتری ک منو عمل کرده بود و اوکی شد
ولی سه بار عمل شدم و شکمم از چهار ناحیه باز شده بود و درن هم داخل شکمم گزاشته بودن میخواستم ببینم دیه تعلق میگیره ؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر موضوع تخلف پزشکی است، از طریق نظام پزشکی و دادگاه قابل رسیدگی بوده ودرصورت اثبات دیه بشما تعلق میگیرد

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز ب نظر کمیسیون پزشکی و برررسی کارشناس نظام پزشکی است

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

به نظام پزشکی دادسرای جرایم پزشکی شکایت کنید تا رسیدگی شود