مشاوره حقوقی رایگان - اجراییه

سلام علیکم. خسته نباشید.
اینجانب حکم الزام به تمکین زوجه را گرفتم. اما تمکین نکرد. تقاضای طلاق داد اما دادگاه تقاضای او را رد کرد. سوال اینکه با توجه به عدم اشراف به مسایل حقوقی از سوی اینجانب نمی دانم که قبلا درخواست اجراییه تمکین دادم یا خیر. چگونه متوجه شوم که اینکار قبلا صورت گرفت؟ سوال دوم اینکه اگر درخواست اجراییه حکم تمکین ندهم چه می شود؟ ایا او میتواند بدلیل عدم درخواست اجراییه از طرف من طلاق بگیرد؟
لطفا مرا راهنمایی نمایید.تشکر فراوان

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

از دفتر همان شعبه که رای صادر کرده بپرسید که درخواست اجرائیه داده اید یا خیر.
خیر . دلیل طلاق نمیشود.