مشاوره حقوقی رایگان - دزدی

سلام.مرداد ماه دزدی به مهد کودک بنده آمده بود و طی شبهای عاشورا و تاسوعا لوازم برقی و آهنی را همه برده بود .بعد از تعطیلات که به مهد رفتم و به پلیس اطلاع دادم و صورت جلسه شد شب همان روز که در مهد کودک مانده بودیم دوباره دزد آمد برای بقیه وسایل که با همسرم دست به یقه شدند و دزد به دست پسرم چاقو زد. او را تحویل دادیم و کارهای شکایت و پزشک قانونی را انجام دادیم .حالا بعد از سه ماه با وثیقه آزاد هستند و شکایت کردند که بینی من شکسته با وجود اینکه او را سالم تحویل پلیس دادیم .حالا تکلیف ما چیست

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام بستگی به مدارک و مستندات موجوددرپرونده دارد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید دفاعیات لازم انجام گیرد و اگر ضربه ای به دزد زده باشید باید اثبات کنید دفاع مشروع بوده

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

دولت که بگید ما نزدیم دورغ میگه و ما سالم تحویل کلانتری دادیم اگر هم ضربه ای خورده در اثر تلاش برای دستگیری وی بوده و دفاع مشروع بوده ، اگر هم محکوم شوید فوقش مبلغی دیه است.
نگران نباشید

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام پیشنهاد میکنم از تخصص وکیل کمک بگیرید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
اگر سالم تحویل داده شده جای نگرانی نیست