مشاوره حقوقی رایگان - گیر پاچ کردن موتورسیکلت

سلام اقا خسته نباشین
من موتور صفر خریدم الان دوماهه میرونم یه شب رفتم باشگاه اومدم و صبح بعدش روندم به شنداباد که 10 کیلومتر هس از شهر ما و اومدم یک ساعت بعد موتور رو روشن کردم یکم گاز دادم بهو صدای خرچ خرچ اومد و موتور قفل کرد و دیگه روشن نشد و هندل هم نمیزنه داداش گیرپاچ کرده انگار
سوال:
1_ایا دلیل میشه اون شب تو روغنش سنگی چیزی ریخته باشن و گیر کرده باشه؟
2_ خرجش چقدره؟
3_من به یکی شک دارم اینکارو کرده ایا با شکایت میتونم پول تعمیر موتور رو پس بگیرم؟
ممنون میشم اقا اگه راهنمایی کنین

پاسخ ها :

صفایی       عبدالرضا

جناب آقای صفایی عبدالرضا :

سلام.دوست عزیز اگر سوال حقوقی و قضایی داشته باشید ,ما میتوانیم شما را راهنمایی بکنیم.اینکه پرسیده اید(دلیل گریپاچ موتور چیست و خرجش چقدر میشود)نه سوال حقوقی است و نه قضایی.باید به کارشناس خبره و تعمیر کار مراجعه نمایید./ولی اگر دلیل و مدرکی داشته باشید که شخصی عمدا داخل روغن موتورتان,چیزی ریخته و باعث خرابی موتور شما شده است,میتوانید ضمن تامین دلیل و بر آورد خسارت,از نامبرده به اتهام تخریب عمدی و ایراد خسارت شکایت نماییدودر صورت محکومیت,ملزم به جبران خسارت خواهد بود.