مشاوره حقوقی رایگان - برداشت از حساب مسدود شده

باسلام ، من یک فقره چک صیادی دارم که صادر کننده آن را ثبت نمیکند به بانک مراجعه کردم میگن حسابش به خاطر 5 فقره چک برگشتی مسدود است ولی این آقا در ساعات مشخص از حسابش پول جا به جا میکند و بانک میگوید چون بیشتر از وجه ها چک ها پول در حسابش است مانعی ندارد و غیر قانونی نیست ، خب اگر پول در حسابش هست چرا چک هاشو پاس نمیکنند، چرا اجازه برداشت از حساب مسدود شده میدهند؟ امکان شکایت از بانک هست آیا؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
به دایره سرپرستی رجوع کنید
اگر موجودی دارد باید پاس بشود اگر ندارد گواهی عدم پرداخت صادر گردد
البته چون ثبت نشده از مزایای سند تجاری نمی توان بهره جست
دادخواست حقوقی دهید
با یک وکیل همراه شوید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام شما می‌توانید دادخواست مطالبه وجه بدهید