مشاوره حقوقی رایگان - حقوق

سلام
من پدرم چند ساله فوت شدن و کارمند رسمی بانک بودن و حقوقشون بهم میرسه ولی چون مادرم قیمم هستن حقوق من به حساب ایشون واریز میشه میخواستم بدونم که میشه حقوقم به حساب خودم واریز بشه؟؟ و اینکه 20 سالمم هستش

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله می توانید پیگیری کنید تا به حساب خودتان واریز شود.

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

بله حضوری پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

میتوانید موضوع را پیگیری کنید تا به حساب شما واریز شود

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

بله به اداره مربوطه همراه با گواهی حصر وراثت مراجعه بکنید

عذرا نصرآبادی

سرکار خانم عذرا نصرآبادی :

میتونید چون به سن رشد رسیدید درخواست به بانک دهید

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بله می توانید از طریق ارگان مربوطه پیگیری نمایید

مهدی سعیدی خواه

جناب آقای مهدی سعیدی خواه :

با سلام
با توجه به اینکه شما در شعبه سرپرستی پرونده داشتید که مادرتون قیم شما بودن و در موقع تشکیل پرونده سرپرستی نامه ای به بانک ارسال شده که حقوق شما به حساب مادرتون واریز بشه الان که به سن رشد رسیدید ابتدا به شعبه سرپرستی که قیم نامه دارید مراجعه کنید و از اونجا نامه بگیرید برای بانک تا حسابتون رو جدا کنن

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
اری امکان پذیر است به صندوق مربوطه رجوع کنید.

احمدرضا یعقوبی

جناب آقای احمدرضا یعقوبی :

سلام. بله شما میتوانید ضمن ارایه درخواست به دایره حقوقی بانک و به شرط مجرد بودن شماره حساب معرفی نمایید

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

چون به سن رشد رسیدید و رشیذ هستید می تونید تقاضا کنید که به حساب شخصی خودتون واریز بشه

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

قیومیت شما تموم شده و پیگیری کنید تا به حسابتان واریز شود