مشاوره حقوقی رایگان - قرارداد مشارکت ساخت در

سلام
در یک قرارداد مشارکت ساخت که به داوری ارجاع شده،
مالک بدون اینکه حق فسخ در قرارداد پیش بینی شده باشه و بدون ارائه ادله کافی درخواست تایید فسخ، پرداخت وجه التزام و تامین اون و تحویل ملک رو کرده
و از طرفی سازنده در یک دعوی متقابل درخواست دوام قرارداد، پرداخت اجرت و تنظیم سند رو کرده‌.

میشه راهنمایی کنید این اختلاف رو به چه شکل میشه حل کرد و تکلیف ملک و سند چطور خواهد بود؟

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام قرارداد لازم و غیر قابل فسخ است مگر شرطی پیش بینی شده باشد و طرف دیگر هم میتواند مطابق قرارداد الزام طرف دیگر را بخواهد

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
با توجه به توضیحات شما ، جهت اظهارنظر حقوقی و ارائه راهکار قانونی نیاز به بررسی جزئیات و مفاد قرارداد میباشد

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اصل برصحت ولزوم قراردادهاست
لزوم به معنای عدم فسخه
دوام قرارداد دلیل ومدرک نمی‌خواد چون اصل بر دوام قراردادهاست اما فسخ دلیل می‌خواهد مالک به استناد چه بندی از قرارداد ادعای فسخ دارد
اگر مالک نتواند آن بند از قرارداد و عدم انجام شروط �جود در آن و حق فسخ خود را ثابت کند نمی‌تواند قرارداد را به هم بزند