مشاوره حقوقی رایگان - امضا از طرف فروشنده در مبایعه نامه

سلام وقت بخیر. آپارتمانی پیش فروش از مالک کلی مجتمع خریداری کردم. قبل از تکمیل و تحویل قصد فروش داشتم. مالک شفاهی گفت فروش در بنگاه اشکال ندارد. در بنگاه مشتری پیدا شد. من مسافرت بودم. برادرم برای مذاکرات اولیه به بنگاه رفت. ولی بنگاه قولنامه تنظیم کرده. امضا خریدار گرفته. امضا شاهد گرفته. از برادرم بعنوان از طرف من فروشنده امضا و انگشت گرفته. من گفتم مالک کلی و اصلی هم پای قولنامه امضا کنه تا تعهدات تحویل را پاسخگو باشه. حالا مالک اصلی میگه با این معامله موافق نیست. ولی بنگاه میگه چون برادرت امضا کرده باید یا خسارت دهید یا امضا کنید. اگرنه از برادرت شکایت میکنیم. درضمن برادرم از من وکالت رسمی ندارد. لطفا راهنمایی بفرمایید. ممنون

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مادام که مالک یا نماینده قانونی وی قولنامه را امضا نکرده باشد عقدی واقع نشده است مگر اینکه شما با عمل خودتون رضایت ضمنی به معامله داده باشید.مثلا پول را گرفته باشی.کسی که پول فروش را با علم به اینکه این پول آپارتمان فروخته شده من است تحویل بگیرد رضایت ضمنی به معامله می دهد.

هادي  خسرواني

جناب آقای هادي خسرواني :

قرارداد معتبر نيست و برادر مالك سمتي نداشته كه امضا كرده و تهديد مدير بنگاه بيهوده هست