مشاوره حقوقی رایگان - سپرده شدن بچه به بهزیستی

با سلام. چند مدتی است که با خانمم اختلاف دارم و ایشان اوایل اختلاف کودک مشترکمان را ضرب و شتم کردند و به بنده دادند حتی دادگاه کودک آزاری وی محرز و محکوم شدند. بچه مدتی دست من بود ولی دائم سراغ مادرش را میگرفت تا اینکه مادرش وی را از من گرفت و اکنون نزد مادرش است. بنده درخواست حضانت کودک داده ام ولی خانم هر دادگاهی که میروند میگویند کودک از من میترسد و وحشت دارد در حالی که اینها دروغ است. خواستم سوال کنم آیا ممکن است قاضی کودک را نه به من بدهد و نه به مادرش بلکه او را به بهزیستی بدهد؟ لطفا راهنمائی ام کنید...

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

خیر خیالتون راحت.کودک رو به بهزیستی نمیدن.حضانت کودک با والدین هست.

نرگس  درفش زن

سرکار خانم نرگس درفش زن :

سلام، ولايت طفل با پدر اوست ( ولايت به معناي حق سرپرستي)، اما حضانت (نگهداري ) طفل تا ٧ سالگي با مادر است و پس از ان با پدر است تا سن بلوغ كودك ،مگر اينكه شما با حكمي كه از دادگاه داريد و در بالا اشاره كرديد ، اقامه دعوا كرده و ثابت كنيد كه مادر صلاحيت ندارد كه به نظر ميرسد توانايي اين كار را داشته باشيد ،انگاه حضانت نيز با شما خواهد بود ، به هر حال طفل تا زماني كه پدر و پدر بزرگ ( پدري ) و مادر داشته باشد به بهزيستي داده نمي شود ، موفق باشيد