مشاوره حقوقی رایگان - رابطه نامشروع

با عرض سلام. بنده 3 سال پیش رابطه نامشروع داشتم و 19سالم بود. دو دختر و دو پسر بودیم. ما رو بردن کلانتری و بعد دادگاه احضار کردند. تقریبا یه هفته دادگاه رو گشتیم و اولیای دختر هیچ شکایتی نکردند و تو ابلاغیه فقط اومده بود که تحت تعقیب و اینجور چیزا یعنی قصاصی درنظر نگرفته بود بازداشتگاه و زندان هم نرفتم همون دادگاه تموم شد. به نظرتان میتونم تو مخابرات یا آموزش پرورش استخدام شم

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

مادامیکه حکم قطعی محکومیت علیه شما صادر نشده باشد شما محرومیت از حقوق اجتماعی نخواهید داشت.حتی در صورت محکومیت هم اینطور نیست که برای ابد سو پیشینه داشته باشید.سو پیشینه در برخی جرایم و برای مدتهایی که در قانون ذکر شده است وجود دارد.حتی اگر کسی محکومیتی هم داشته باشد بسته به مورد یک تا چند سال دیگر مدت محرومیت از حقوق اجتماعی تمام می شود.و در استعلامها وی را فاقد سوپیشینه معرفی می کنند.در خصوص مورد شما با توجه به توضیحاتی که دادید شما فاقد سوپیشینه هستید.اما جهت اطمینان خاطر بیشتر می توانید به اداره سجل کیفری در محدوده میدان انقلاب مراجعه کنید و تقاضای صدور گواهی عدم سوپیشینه کنید.البته از طریق دفاتر پلیس بعلاوه 10هم می توان برای اخذ گواهی پیشینه کیفری اقدام کرد.