مشاوره حقوقی رایگان - عدم درج ثمن در عقد بیع

با سلام طی قولنامه زمین بین طرفین معامله مقدار ثمن معامله توافق اخذ شده و در قولنامه حرفی از ثمن معامله نیامده فقط قید شده در تاریخ بیست سال پیش قطعه زمینی به این متراِژ با تمام مدارک و مستندات پیوستی به اقای فلان انتقال و واگذار گردید و ایشان محقق به اقدام برای تهیه سند رسمی بنام خودشان می باشند

پاسخ ها :

علیرضا عبدالله پور

جناب آقای علیرضا عبدالله پور :

سوالتان چیست؟الان مشکل کجاست؟همین مقدار جهت انتقال کفایت می کند هر چند مبلغ ثمن هم قید نشده باشد.قرارداد میتواند کتبی یا شفاهی باشد.شاید طرفین به صورت شفاهی بر مبلغ ثمن توافق نموده اند یا اصلا به عوض ثمن معمول و رایج که پول است قطعه زمین دیگری را ثمن معامله قرارداده اند.تشخیص اصالت قرارداد و نوع عقد در یک پرونده با دادرس هست و مادامیکه اختلافی بین طرفین بروز نکرده است و هر دو طرف وضع موجود را پذیرفته اند اشکالی را نمی توان متصور شد حتی اگر مبلغ و اندازه و نوع ثمن هم قید نشده باشد

یک وکیل :

سلام عدم درج ثمن به خودی خود مانع بیع ویا انتقال مالکیت نیست مگر اینکه باعث جهل طرفین در معاملات معوض یا اجاره شود ویا معامله مجهول باشد که باعث بطلان می شود