مشاوره حقوقی رایگان - ملکی

ملک من را فروخته اند و پولی به دست من ندادند چه راه حلی پیشنهاد میکنید؟

پاسخ ها :

سیدفرشید  غفاری

جناب آقای سیدفرشید غفاری:

سلام علیکم.با توجه به کلی بوئن موضوع ، توصیه می کنم جلسه ای داشته باشیم تا در صورت امکان بهترین راهکار را جهت حل موضوع بررسی ونتیجه وحق الوکاله به صورت حضوری اعلام شود.یاالله

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

با سلام
به همین راحتی؟باید دید چه کسی ملک شمارا فروخته
با اذن بوده یا خیر؟
وکیل بوده یا خیر؟
شما و ایشان چه رابطه ای با یکدیگر داشته اید و دهها سوال دیگر فلذا پیشنهاد می شود توضیحات بیشتری ارایه نمایید
برای مشاوره بیشتر و تنظیم لایحه مرتبط می توانید با بنده و یا همکاران تماس حاصل نمایید
قبل از تماس پیامک دهید

یک وکیل

سلام " سوال شما ناقص است و کامل نیست ! ارائه پاسخ اطمینان بخش و کامل و قاطع به سوال ناقص شما مستلزم اخذ توضیح بیشتر و کامل به همراه رویت و مطالعه اسناد و مدارک مورد ادعاست . راه حل اینست که با وکیل متخصص و متعهد حضورا مشورت نمائید .

حامد رضوی

جناب آقای حامد رضوی:

با سلام و احترام
لطفا سوال خود را کامل بیان نمایید تا امکان پاسخگویی مفید وجود داشته باشد

یک وکیل

سوال شما واضح نیست. مشاوره حضوری پیشنهاد می گردد.

یک وکیل

با سلام،بدون سمت فروخته اند؟ یا با رضایت شما و وکالت از طرف شما؟ اگر بدون رضایت بوده قرارداد غیرنافذ است و می توانید تقاضای ابطال آن را بدهید و اگر با رضایت بوده دادخواست الزام به پرداخت ثمن معامله.