مشاوره حقوقی رایگان - روند پیگیری پرونده در صندوق خسارت بدنی

سلام خسته نباشید من یک سال پیش تصادف کردم نزدیک به چهل روز است که دادگاه رای به پرداخت دیه توسط صندوق بدنی داده است میخاستم بدونم که آیا پرونده و مدارک لازم رو خود دادگاه میفرسته به صندوق یا حتما باید خودم اقدام نمایم لطفا اگه دادگاه میفرسته بگید

پاسخ ها :

یک وکیل :

سلام ممنون باید خودتان مراجعه کنید و نامه را از دادگاه بگیرید وبه صندوق تامین خسارت های بدنی تحویل دهید