مشاوره حقوقی رایگان - مطالبه وجه

سلام من چند ماه پیش ب حساب همسرم صد میلیون واریز کردم البته با کلک و نقشه ازم گرفت که پیاماشو دارم ولی س سال پیش همسرم همین پولو ده میلیون ده میلیون به کارت من واریز کرده بود الان قصد جدایی داریم میتونم پولمو با فیش واریزی که دارم از همسرم پس بگیرم یا میگه خودم قبلا زده بودم اخه درست اون زده بود. ولی منم طلاهامو فروخته بودم و تو اون پول سهم داشتم نصفش مال من بود امکان استرداد هست چون میخایم جدا شیم

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده به نظر طرح دعوا نتیجه ای نخواهد داشت.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
هر شخصی پولی قرض داده می تواند مطالبه کند