مشاوره حقوقی رایگان - ایجاد مزاحمت در پارک ماشین

سلام
ما یک منزل 3واحده هستیم
جای پارک ماشینها با توافق مالکین در حیاط است
دو نفر از همسایه ها مستاجر و بنده مالک هستم
یکی از مستاجرین ماشین خود را به گونه ای پارک میکند که امکان ورود و خروج ماشین سایرین به حیاط وجود ندارد و توافقی هم برای جابه جایی و گردش پارکینگ نمیکند.
چطور میتوان از ایشان طرح دعوا کرد؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
حتی المقدور موضوع را کدخدامنشانه موضوع فیصله دهید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده بهتر است دوستانه مشکل را حل و فصل کنید
اگر نتیجه ای نداشت می توانید طرح دعوی کنید.

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

حیات جزو مشاعات است و استفاده اختصاصی ممنوع است می‌توانید به دلیل ایجاد مزاحمت و تصرف غیرقانونی طرح شکایت کنید

تینا سهرابی

سرکار خانم تینا سهرابی :

درود ... ترجیحا به دلیل اینکه همسایه هستید سعی کنید از طریق صحبت دوستانه و یا در صورت وجود مدیر ساختمان‌ با همکاری ایشون مشکل رو حل کنید
ولی اگر حل نشد ،با عنوان‌ مزاحمت‌ میتونین شکایت کنید و از طریق قانونی مشکلتون‌ رو حل کنید .

سعيد  پيروزي

جناب آقای سعيد پيروزي :

سلام وقت بخیر
مخاطب گرامی توجه داشته باشید قسمت های اپارتمان به دو بخش مشاعات و اختصاصی تقسیم می شوند
قسمت اختصاصی همان است که در سند مالکیت هر شخص قید شده است
بقیه قسمت ها بغیر از قسمت اختصاصی ، مشاعی محسوب میشوند. لذا هیچ واحدی حق استفاده اختصاصی از مشاعات را ندارد. ور در صورت مزاحمت یا ممانعت سایر اشخاص از حق مشاعی، میتوان شکایت متناسب با رفتار ایشان، در مراجع قانونی مطرح کرد

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

ابتدا از محل پارک نا متعارف ایشان عکس بگیرید و دو نفر هم شاهد بگیرید و سپس با مراجعه به دفتر خدمات الکترونیک قضایی شکایت مزاحمت کنید.