مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت

با سلام وخسته نباشید

پدر من در سال 1360 جواز کسب مغازه با تمام لوازم واسباب اثاثیه مغازه با صلح نامه محضری خریداری مینمایدو به تصرف خود در می اورد. در سال 1371 چهاردانگ از جواز کسب را به شریک خودبا صلح نامه محضری میفروشد.
زمین این مغازه متعلق به بنیاد پانزده خرداد میباشد.وپرونده برای دریافت سند به نام شریک پدرم در پانزده خرداد ثبت شده است.
کنتور برق ان مغازه از سال 1360 به نام پدر من میباشد.
پدرم استشهادیه محلی ,کنتور برق ,صلح نامه محضری خرید وفروش,تصرف را میتواند ارائه نماید.

هم اکنون پسر شریک مانع ورود به مغازه میشودوممانعت از حق در دودانگ پدر من مینماید.

چون زمین بدون سند است برای اثبات مالکیت پدرم میتوانیم شکایت کنیم.با این دلایل میشود شکایت کرد.

اگر اثبات مالکیت به نتیجه نرسید , برای ممانعت از حق
دودانگ مغازه چه شکایتی میتوان انجام داد.

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سوال آن حقی که در مالکیت پدر شما بوده و قسمتی از آن واگذار شده حق کسب یا پیشه بوده و جواز کسب نبوده چونکه پروانه کسب قابل واگذاری نیست . لازم به ذکر است جهت رفع مشکل پیش آمده برای استفاده از حق انتفاع دو دانگ مشاع از ششدانگ واحد تجاری مذکور ، راهکار قانونی و حقوقی خود را می طلبد که این مهم از طریق هماهنگی قبلی با دفتر دادراه و معرفی و مراجعه به دفتر یکی از وکلای دادگستری متخصص ، کاربلد و باتجربه عضو دادراه و مقیم در حوزه قضائی خود به منظور ملاحظه و مطالعه اسناد و مدارک مثبته مورد ادعا و ارائه مشاوره حقوقی بااجرت حضوری قانونی ، کامل و اطمینان بخش قابل علاج است .

بهرنگ سراج زاده

جناب آقای بهرنگ سراج زاده :

با سلام، به طور کلی پدر شما در این ملک دارای تصرف بوده اند و بحث تصرف سوای از مالکیت می باشد، می توانند از دادگاه حقوقی منطقه دادخواست رفع ممانعت و رفع مزاحمت از حق را با تقاضای دستور موقت اقامه نمایند،ولیکن این دعوا دارای ابعاد فنی می باشد ، پیشنهاد می شود قبل از هرگونه اقدام حقوقی از خدمات وکلای مجرب استفاده نمایید.