مشاوره حقوقی رایگان - جابجا شدن جای پارکینگ در سند

با سلام
در ساختمانی سه طبقه تک واحدی هستم طبق مبایعه نامه نوشته شده بود که پارکینگ و انباری طبق نظر خریدار ولی وقتی سند انتقال داداه شد جای دیگه از محوطه پارکینگ زده شده بود البته اون دو واحد دیگه هم جای پارکینگشون معلوم شده بود برای اونها هم جا به جا شده.
ترتیب مبایعه نامه این جوری بود که زمانی که رو برویی پارکینگ ایستادین میشد پارکینگ (3)(2)(1) از سمت انباریها انباری سمت چپ پارکینگ هستش.
در ضمن این پارکینگ درب ورودش دقیقن هم راستای درب انباری هستش یعنی پیشه شمال غرب دیوار سمت غرب دیوار سمت شرق انباری کل این پارکینگها همین یه ورودیو داره و عرض پارکینگ موجود 6.50 سانت هستش و همسایه طبقه دوم نمیزاره درب دیگه ای بزاریم صاحب خانه هم میگه به من ربطی نداره من سند زدم
آیا من کاری میتونم انجام بدم تا به حقم برسم.
ممنون.

پاسخ ها :

سامان هادی بیگی

جناب آقای سامان هادی بیگی :

سلام
انچه که مهم است مندرجات سند مالکیت است اگر مندرجات اشتباه نوشته شده است باید اثبات کنید واز واحدهای مستقر دراداره ثبت اسناد درخواست اصلاح سند راکنید