مشاوره حقوقی رایگان - جای پارکینگ در سند

با سلام
ما صاحب آپارتمانی هستیم که دارای 9 واحد و 8 پارکینگ است
هنگام خرید خانه به ما گفتند که فلان جا پارکینگ شماست(پارکینگ عمومی و برای چهار ماشین است)
متاسفانه بین ما و همسایه کناریمان بر سر اینکه کدام پارکینگ ماست اختلاف افتاده است
ایا داخل سند مشخص است که کدام قسمت پارکینگ ماست؟
کدام قسمت سند است؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
بله در سند پارکینگ اختصاصی مشخص می شود.

رویا کرامتی

سرکار خانم رویا کرامتی:

در سند تفکیکی و صورت مجلس دقیقا قید شده که مثلا پارکینگ شماره یک میشود ضلع شمالی به متراژ سه متر یا.... و در سند تک برگی هم قید میشود که پارکینگ یک متعلق به واحد یک

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام داخل سند و صورت مجلس تفکیکی مشخص است در غیر این صورت می‌بایست تقاضای کارشناس نمایید