مشاوره حقوقی رایگان - اثبات مالکیت خودرو

سلام وقت بخیر
همسرم در زندگی قبلی ماشینی از پدر زنشون خریده بودن و قرار بود ایشان ماشین رو به نامشون بزنند ولی خیلی امروز و فردا کردند و در نهایت به نام همسرم نزدند و ایشان و زن سابقشون از هم جدا شدند و همسرم مهریه زن سابقه شون رو هر ماه پرداخت می کنند البته نه از طریق اداره ثبت بلکه از طریق شرطی که در دادگاه گذاشتند که طبق اون شرط جدا شدند که طبق اون شرط حتی هر زمان وضع همسرم خیلی خوب هم بشه جز همون قسطی که در دادگاه قرار کردند چیزی نمیتونه زن سابقش بگیره و در دفتر اسناد رسمی هم ثبت کردند. خلاصه بعد از طلاق همسرم درخواست برای مالکیت ماشین دادند و متوجه شدند که پدر زن سابقشون ماشین رو به نام زن سابق همسرم زدند و همسرم مدرکی ندارند چون فامیل بودند و خیلی به ایشون اعتماد داشتند قرار بود قبل از طلاق ماشین رو به نام همسرم بزنند که زیرش زدند و نزدند تنها مدرکی که همسرم دارند رسید پولی هست ک در ان زمان برای ماشین به حسابشون زدند که اون رو هم از طریق بانک گرفتند ایا از این طریق میتوان ماشین رو پس گرفت؟
البته شاهد هم به دادگاه برای این ادعا همسرم چند نفر رو معرفی کردند به نظرتون امیدی هست؟
(در این مدت ماشین دست زن سابقشون بوده است)
(و اینکه قبل این پرونده رهن خانه هم دست پدر زن سابقشون بود ک توانستند از همین راه شاهد داشتن بگیرند)

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا اقدام به اخذ تامین دلیل نموده و سپس دادخواست مطالبه ثمن معامله و یا دادخواست اثبات وقوع بیع باید به تناسب برسی اوراق و مدارک تان تنظیم گردد
برای راهنمایی دقیق تر از طریق سایت با من تماس بگیرید

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. مسلماً همسرتان برای پرداخت ثمن معامله خودرو مستنداتی مثل فیش واریزی و غیره دارند. میتوانند برای اثبات ادعای خود در دعوای الزام به تنظیم سند رسمی خودرو به آن استناد نمایند. البته از شهود هم میتوانند استفاده کنند.