مشاوره حقوقی رایگان - مجازات کیفری

باسلام و عرض ادب و احترام. وقتی شخصی به دلیل فحاشی رکیک و تهمت و افترا مجازات به پرداخت نقد میشه چرا این مبلغ باید به حساب دولت واریز بشه ؟پس مطالبه خسارات و هزینه های انجام شده توسط شاکی چی میشه ؟ممنونم.

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام جزای نقدی برای توهین ساده از کلمات رکیک شامل جزای نقدی نمی‌شود شلاق دارد می‌توانید هزینه‌های خود را مطالبه کنید

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
شاکی میتواند دادخواست مطالبه هزینه دادرسی اقامه نماید

حمیدرضا ضیائی

جناب آقای حمیدرضا ضیائی :

سلام
میتوانید دادخواست دهید ومطالبه کنید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

امکان درخواست مطالبه هزینه ها وجود دارد

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام هزینه ها با ارائه حکم مجازات به دادگاه حقوقی قابل اخذ است، البته اشکال شما به قانون درسته

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

شاکی برای هزینه‌های انجام شده دادخواست مطالبه خسارت حقوقی مطرح نماید