مشاوره حقوقی رایگان - مسدود شدن کد ملی برای بدهی

باسلام خدمت شما من چند سال پیش یه بدهی داشتم به مبلغ 20 میلیون تومان که نتوانستم پرداخت کنم‌ چک در دست طلبکار بوده و چک به اجرا گذاشته تمام‌ حسابهای شخصی مسدود شده حتی کد ملی رانیز مسدود کرده الان عقد دخترم است نمیتوانم براش کاری کنم میشه راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
باید نسبت به حل مشکل اقدام نمایید راه دیگری نیست
البته لایحه ای تخصصی نسبت به رفع ممنوع الخدماتی میتوانید ارسال کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق مرجعی که دستور توقیف داده موضوع را پیگیری کنید.

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
می توانید تقاضا کنید موقتا از کد ملی شما رفع مسدودی شود

مسعود محمدی

جناب آقای مسعود محمدی :

باید بدهی تون را پرداخت بکنید و در مورد مسدودی کد ملی هم می‌تونید اعتراض بدین که خلاف قانون اساسی هست و ربطی به بدهی ندارد و مسدودی کد ملی توجیه قانونی ندارد.

آزاده حیدری

سرکار خانم آزاده حیدری :

سلام. مسدودی کد ملی هیچ توجیه قانونی ندارد و مخالف با اصول قانون اساسی است و اجرای احکام مجوزی برای اینکار نداشته لذا با ارسال لایحه تقاضای رفع مسدودی مربوط به کد ملی را بنمایید. ولی در مورد حسابهایتان باید بدهی خود را پرداخت کنید و پس از اجرای حکم رفع مسدودی صورت میگیرد. میتوانید تقاضای اعسار نمایید و بدهی را بصورت اقساطی پرداخت نمایید.