مشاوره حقوقی رایگان - پرونده کیفری

سلام شخصی دو سال قبل به حساب بنده 80 میلیون واریز کرده و پس از دو ماه با طرح شکایت کیفری به عنوان تحصیل مال نامشروع و ادعای صوری اینکه به من و ماسک داده حال خود نبودم و مسموم کردند دادیاری اول منع پیگرد زده و اعتراض کرده دادگاه کیفری 2 بدون حضور من رای داده سه سال زندان ، دو سال تبعید ، رد مال ، 80 میلیون خسارت ،دو سال ممنوع الخروج که بنده میخوام اعتراض کنم
حال سوال اینکه من قصد بازگردان پول طرف و دارم چون من و بلک لیست گذاشته نمیتونم پیداش کنم اگه رضایت طرف و بگیرم رای بدوی کلا رد میشه یا خیر
ممنونم از شما

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام در صورت رضایت تخفیف داده میشه بهتر است شاکی اعلام اشتباه در سونیت شما اعلام کند