مشاوره حقوقی رایگان - تغییر تابعیت

سلام من یک افغانستانی مقیم ایران هستم که تو ایران بدنیا آمدم و پدر بزرگم ایرانی کوچ نشین بوده که از اییلاق به قشلاق و بر عکس یکسره در حال رفت و آمد از سرخس به کشور افغانستان بودن ولی متاسفانه شناسنامه نداشتن حالا من میتونم با استشهاد محلی از قدیمی های اون منطقه اقدام به تغییر تابعیت کنم یا نه لطفاً راهنمایی کنید

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

اشخاصی که دارای شرایط ذیل باشند می‌توانند تابعیت ایران را تحصیل کنند:
1- به سن هجده سال تمام رسیده باشند.
2- پنج سال اعم از متوالی یا متناوب در ایران ساکن بوده باشند.
3- فراری از خدمت نظامی نباشند.
4- در هیچ مملکتی به جنحه‌ی مهم یا جنایت غیرسیاسی محکوم نشده باشند.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
طبق قانون برای تغییر تابعیت شرایط خاصی لازم است