مشاوره حقوقی رایگان - حق اولاد فرزند دختر بالای 18 سال در حال تحصیل با شرایط خاص

با درود و آرزوی سلامتی
در پاسخ سؤالات خواندم که به کارگر دارای فرزند دختر بالای 18 سال که مشغول به تحصیل است ولی شاغل هم باشد ( حق بیمه برایش رد می شود ) بدلیل نقض شرط " صرف اشتغال به تحصیل " حق اولاد تعلق نمی گیرد .

اگر فرزند دختر بالای 18 سال در دانشگاه فرهنگیان و .... پذیرفته شده است ( لذا مشغول به تحصیل محسوب می شود ) اما دانشگاه محل تحصیل به وی حقوق می دهد و بیمه برایش رد می شود ( بورسیه تحصیلی دانشگاه هستند )
از آنجا که شاغل نیست ولی به سبب تحصیل در دانشگاه مربوطه حائز شرایط دریافت حقوق و بیمه می گردد ، آیا باز هم کارفرما نباید حق اولاد به کارگر ( پدر دختر ) پرداخت کند ؟؟ باسپاس

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حق اولاد تعلق می‌گیرد

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بلی
قاعدتاً دختر شما شاغل محسوب نمی شود اما همینکه بیمه برایش واریز می کنند شاغل محسوب می شود