مشاوره حقوقی رایگان - من چک دارم که برگشت خورده و چک به نام فامیل ام است آیا می شود من به جای او دنبال چک بروم

سلام من چک دارم که برگشت خورده و چک به نام فامیل ام هست آیا می شود به جای فامیل ام من به دنبال چک بروم

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
بله
صادرکننده چک مسئولیت پرداخت خواهد داشت

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ایشون باید چک را به شما منتقل کنند و پس از آن شما مطالبه کنید

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام دارنده چک یعنی کسی که چک بنام او برگشت خورده میتواند در ظهر چک کلیه حق وحقوقات چک را به شما منتقل وشما سپس میتونید پیگیری وصولش را نمایید