مشاوره حقوقی رایگان - رابطه ی نامشروع

همسرم از طریق پیام رسان روبیکا و تلگرام با کسی‌در ارتباط بوده یکسال از این قضیه میگذره ایا قابل اثبات هست با گذشت یکسال اگر اقدام کنم؟و اگر اقدام کنم و ثابت بشه و بگه صیغه بوده در روند طلاق بنده تاثیر گذارهست؟

پاسخ ها :

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

با سلام
بله
امکان اقامه شکوائیه رابطه نامشروع وجود خواهد داشت
بله

هادی امانپور قرایی

جناب آقای هادی امانپور قرایی :

سلام در بحث مرور زمان تعقیب در جرائم از زمان وقوع جرم یکسال است ودر صورت عدم شکایت دیگر قابل پیگیری نمیباشد از طرفی برفزض اثبات بر تعدد زوجه این حق برای شما با توجه به حق توکیل مندرج در سند نکاحیه مبنی بر طلاق محقق میگردد

بهاره   رستم زاده

سرکار خانم بهاره رستم زاده:

معمولا قابل پیگیری نیست . صیغه ارتباطی به طلاق شما ندارد