مشاوره حقوقی رایگان - واریز وام ودیعه در صورت مسدودی حساب

سلام
به علت مالیات کلیه حسابهای من و همسرم به جز حساب یارانه که به نام من هست مسدود شده اند...
احتیاطا تصور کردیم ممکن است مبلغ ودیعه مان را نیز دارایی بابت مالیات مصادره کند لذا...در اجاره نامه منزل مسکونی همسرم به عنوان مستاجر است و حائز شرایط وام ودیعه مسکن ... آیا امکان واریز مبلغ وام به حساب یارانه(که به نام من افتتاح شده)هست؟
و یا امکان تغییر حساب به حساب همسرم در همان بانک ممکن هست؟

پاسخ ها :

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
به بانک مربوطه مراجعه فرمایید
سوال حقوقی نیست

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام به نظرم امکان‌پذیر است می‌بایست از طریق بانک موضوع را پیگیری نمایید

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

باید از بانک موضوع را پیگیری کنید