مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت درخت در زمین

با سلام و درود ببخشید همسر من چندین سال پیش سهم زمین کشاورزی پدر بزرگش رو از عموش خریده ولی توی قولنامه و سند از درختانی‌ک داخل زمین هست چیزی درج نشده یعنی اصلا اسم درخت نیاورده شده حالا این درختان متعلق ب چ کسی میباشد آیا عمو میتواند ادعا کند ک درختان برای اوست یا نه به همسرم تعلق میگیره با تشکر

پاسخ ها :

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
بدوا باید بیع نامه مورد برسی قرار بگیرد تا بتوان اظهارنظر دقیقی نمود تا ببینیم به لحاظ قانونی در خصوص درختان آیا میتوان تفسیر مفید حالی داشت یا خیر

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

در هر صورت هر یک از آنان برای اینکه ادعایی را مطرح کنند نسبت به درخت باید مدرکی ارائه دهند

سعید فتاح زاده حصاری

جناب آقای سعید فتاح زاده حصاری :

عرض سلام
باید بررسی کنید که در عرف محلی آیا کسی که زمین خود را می فروشد آیا درختان موجود در آن هم داخل معامله قرار می گیرید یا خیر
اگر درختان بنا به عرف معاملاتی آنجا داخل در معامله قرار گیرید متعلق به همسر شما در غیر اینصورت متعلق به عموی ایشان است.
برابر قانون درختان متعلق به کسی است که آنان را کاشته است

محمد مطهری

جناب آقای محمد مطهری :

اگر زمین، باغ است درختان متعلق به خریدار است

فرشته حسنوند

سرکار خانم فرشته حسنوند :

باسلام مطابق قانون مدنی مالکیت سلام اشجار با عرصه متفاوت است و متعلق به زارع میباشد لذامدعی باید مالکیت را ثابت نماید

فرشته عباس پور

سرکار خانم فرشته عباس پور :

با سلام. درختان متعلق به زارع می‌باشند، در هر صورت باید قرارداد في مابين بررسی گردد.