مشاوره حقوقی رایگان - مالکیت درخت در زمین

با سلام
زمینی از پدرم به ارث رسیده که در آن دو درخت گردو متعلق به فرد دیگری میباشد به علت اینکه بیشتر شاخه های درختان خشک شده و آن فرد درختان را سربرداری کرده تا دوباره احیا شوند آیا آن شخص حق چنین کاری را دارد؟ مالکیت درختان در چنین وضعیتی متعلق به کیست؟

پاسخ ها :

مالکیت درخت در زمین درخت در زمین دیگری بریدن شاخه های درخت مالکیت درخت