مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب به دلیل شرکت در سایت شرط بندی

سلام ازدیروز حساب بانک ملت بنده مسدود شده به بانک مراجعه کردم گفتن به خاطر تراکنشهای زیاد مسدود شده من بخدا نمیدونستم شرط فوتبال جرم حساب میشود لطفا وخواهش میکنم حساب منو باز کنید دیگه تکرار نمیشود فکر میکردم این هم یه پیش بینی است تعهد میدم چنانچه تکرار شد طبق قانون مجازات شوم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. منتظر ابلاغات آتی باشید واز خود دفاع مناسب را ارائه نمایید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
شما باید به مرجع توقیف ‌کننده حساب مراجعه نمایید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست منتظر بمانید تا از طریق دادسرای محل سکونت برای شما ابلاغ بیاید

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام با خیال راحت تشریف ببر اون مرجعی که مسدود کردند نام کاربری و رمز عبورت رو هم ببر ....تعهد میدی و ازاد میکنن

مینا احمدی

مینا احمدی :

بايد وكيل بگيريد و از طريق دادستاني اقدام فرماييد

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
به مرجع دستور دهنده‌رجوع شود