مشاوره حقوقی رایگان - تاریخ تولد متوفی

سلام پدرم ده سال پیش فوت شده متأسفانه در شناسنامه تاریخ روز و ماه تولد ذکر نشده ایشان متولد 1300 بودند الان برای انحصار وراثت سند خانه باید تک برگی شود ولی به خاطر کامل نبودن تاریخ تولد دفترخانه ایراد گرفته راه حل کار ما چیست ممنون از پاسخگوییتان

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. درصورت اثبات ادعا امکان طرح دعوی وجوددارد.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
از طریق اداره ثبت موضوع را پیگیری کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌توانید به طرفیت ثبت احوال دادخواست بدهید که تاریخ تولد ثبت شود

سید احمد نورالدینی

جناب آقای سید احمد نورالدینی :

سلام اگر حل نشد به طرفیت اداره ثبت احوال دادخواست تکمیل مشخصات سجلی رو دهید حل میشه