مشاوره حقوقی رایگان - چگونه اعاده مجدد دادگاه را نمایم

به دلیل ریزش کوه مسیر بسته شد و بنده نرسیدم و دادگاه رای به مصادره اموالم نموده است

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. مدارک ومستندات لازم را از مراجع ذیربط اخذ یا از دادگاه طی لایحه دفاعیه درخواست استعلام کنید

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید با ارسال لایحه عذر موجه خود را اعلام کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام دادگاه در همان جلسه رای صادر نمی‌کند اگر در همان روز این اتفاق افتاده زودتر یک لایحه ارسال نمایید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود
پرسشگر ارجمند
طی لایحه تخصصی اقدام نمایید حتی المقدور حضوری پيگير ماجرا شوید

مصطفی زمان زاده

جناب آقای مصطفی زمان زاده:

با ارایه دلایل موجه به رای اعتراض کنید.

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

تجديدنظر خواهي ، فرجام خواهي و اعاده دادرسي حسب مورد اقدام نماييد