مشاوره حقوقی رایگان - پیش خرید

خانه ای پیش خرید کردم در املاکی با کد رهگیری در تاریخ 96/9/14 تاریخ تنظیم چک و سند 98/8/15 شد و در دفترخانه مشخص. ولی عدم حضور ایشون رو نتونستم بگیرم حالا برای عدم حضور ایشون و پیگیری دریافت خسارت از ایشون چکار میتونم بکنم. تاریخ چک 99/2/10 می باشد
در تاریخ 6/28/ 98 خانه را با آب کارگاهی و برق کارگاهی و بدون گاز و ( با قول شفاهی در جمع نفرکه تحویل یکماه آب برق و گاز ) تحویل گرفتم که البته سازنده در این تاریخ از من فرم تسویه گرفت و تا به امروز هنوز تحویل کامل و پایان کار نتونسته بگیره و هنوز بعضی از کارها مونده.
در حال حاضر شکایت تقاضای ایفای تعهد در موارد زیر را میخواهم انجام بدهم آیا امکانش هست؟؟
1-خسارت تحویل
2-خسارت سند
3-تامین وسیله سرمایش و گرمایش (خودم تهیه کردمو ایشان انجام نداد)
راه حل دیگه ای دارید؟
با توجه به تاریخ چک آیا ممکن است با ارسال اظهارنامه و تعیین یک تاریخ برای حضور در دفترخانه و معرفی یک دفترخانه اسناد رسمی مشخص بتوانم خسارت تاخیر در انجام تعهد هم بگیرم و یا پیشنهاد بهتری دارید.
زمان بهینه شکایت کی هست؟؟؟

پاسخ ها :

فاطمه  زارع

سرکار خانم فاطمه زارع :

بله زمان مشخص شده ازمحضر گواهی عدم حضور بگیرید وایدام به تنظیم دادخواست کنید