مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام و خسته نباشید
یک فقره چک به مبلغ 40میلیون تومان یکسال پیش از فردی برگشت کردم بعد از جلسه اول دادگاه،طرف اعسار از پرداخت روی پرونده گذاشت.الان اعسار از پرداخختی که گذاشته از طرف دادگاه رد شده.پرونده هم مختومه شده!
میخواستم ببینم چرا پرونده مختومه شده؟و روند کار به چه شکلی میشود؟

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، پرونده اعسار محکوم علیه مختومه شده و ارتباطی به پرونده محکومیت وجه چک بلامحل نخواهد داشت مگر سؤال را به نحو صحیح طرح ننموده باشید .

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام شما درخواست اجرای حکم قطعی شده مطالبه چک دهید