مشاوره حقوقی رایگان - ترک انفاق

باسلام. پس از به نتیجه نرسیدن شکایت نفقه زوجه در شورای حل اختلاف بدلیل داشتن فیش های واریزی.زوجه اقدام به مسدود نمودن 3 کارت بانکی خود که نزد اینجانب بود نمودن و به درخواست های اینجانب جهت ارائه شماره کارت از طریق پیامک و ارسال 2 فقره اظهارنامه به فاصله 3ماه هیچگونه پاسخی ندادن و پس از چند ماه اقدام به طرح شکایت ترک انفاق نمودن و علیرغم ارائه مدارک فوق به شعبه 1 دادسرا منطقه14، دادیار با توجه به شکایت شاکی.گزارش ضابطین.شهات شهود(یک خانم و یک آقا)حکم به محرز بودن جرم انتسابی ترک انفاق به اینجانب دادن و با صدور قرار جلب به دادرسی پرونده به دادگاه ارسال شد.آیا با توجه به ارائه مدارک فوق و استنکاف زوجه از دادن شماره کارت و با در نظر داشتن اینکه زوجه در منزل تهیه شده توسط اینجانب زندگی میکند در دادگاه نیز محکوم خواهم شد.

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام اگر توان دفاع ندارید حتما وکیل بگیرید تا از شما دفاع کند

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با عنایت به اینکه زوجه با غرض، اقدام به مسدود نمودن حساب خویش در جهت عدم امکان واریزی وجه نفقه نموده است و شما در قالب اظهارنامه از وی، تقاضای شماره حساب جهت پرداخت نفقه نموده‌اید فلذا دادگاه کیفری دو، قرار جلب به دادرسی صادره از دادسرا را نقض خواهد نمود.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام با توجه به اینکه مطابق قاعده اقدام زوجه بر علیه خود عمل نموده است به نظر نقض خواهد شد

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

با دفاع مناسب و احرازرعدم سوء‌نیت شما دعوای ایشان رد خواهد شد