مشاوره حقوقی رایگان - مشکلات خانوادگی

سلام ...همسرم دو روز پیش با چوبهای تزیینی تو خونمون یه دونه محکم بهم زده یه تیکه از پام سیاه و کبود شده میخوام شکایتش کنم هنوزم جاش مونده و نفهمه چون بچه دارم بخاطر بچم فعلا قصد طلاق ندارم قول داده خوب شه بهش فرصت دادم اما فقط میخوام مدرک داشته باشم ازش توی پزشکی قانونی چطور میتونم؟...
سواله دومم...سه ساله پیشم محکم زده توسرم سه تا بخیه توسرمه اون موقع شکایتش نکردم الان میتونم طوری شکایت کنم که نفهمه و فقط مدرک داشته باشم ازش؟
همیشه ام روسرم دادهای وحشتناکی میزنه
و فحاشی میکنه چیکار میتونم کنم آیا برای دادهایی که میزنه چطور مدرک براش جور کنم ؟
با این مدارکه بالا میتونم حضانت دخترمو ازش بگیرم؟
درصورت ازدواج دومم میتونه دخترمو ازم بگیره؟؟
یا اگه ازدواج دوم کنم نمیتونم دخترم پیشم باشه؟
من نمیدونم کجا باید شکایت کنم و کجا باید برم و چقدر باید هزینه کنم.
(دختره هفت ساله ای دارم)

پاسخ ها :

امين  اميني زارع

جناب آقای امين اميني زارع :

مشاوره خانواده مراجعه فرماييد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
با نامه کلانتری به پزشکی قانونی مراجعه بفرمائید تا مورد معاینه قرار گیرید تا آثار ضرب و جرح ثبت و ضبط شود. در خصوص فحاشی‌های همسر خویش نیز می‌توانید صدای ایشان و فیلم ایشان را ضبط کنید و بر اساس آن، شکایت کنید.

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست ابتدا به کلانتری مراجعه نمایید نامه پزشکی قانونی بگیرید در صورتی که شکایت کنید ایشان مطلع می‌شود بابت توهین نیز می‌توانید شکایت داشته باشید

معصومه فدایی

سرکار خانم معصومه فدایی :

سوالات شما نیاز به گفتگوی تلفنی دارد