مشاوره حقوقی رایگان - تسویه کرایه تاکسی اینترنتی

باسلام حدود دو ماه پیش تاکسی اینترنتی گرفتم و پول راننده هم دادم برای من پیام اومد که شما از سرویس اعتباری استفاده کردید که 400 هزار تومن هست و باید تسویه کنید و بهشون گفتم من که پول راننده را دادم هر روز پیامک می‌فرستادند با وجودی که براشون صحبت کردم فایده ای نداشت و گفتم من رو حذف کنید از سرویس اعتباری من تا به حال استفاده نکردم بازم حرف خودشون را زدند که جریمه دارید چون سرویس اعتباری برای شما فعال هست و اصلا غیر فعال نمیشه تا اینکه آخرین پیامشون به شرح ذیل هست .
...: هشدار تسویه بدهی سرویس اعتباری!
لطفا در اسرع وقت بدهی خود را با مراجعه به قسمت پرداخت اعتباری در منوی اپلیکیشن ... تسویه کنید. در صورت عدم تسویه، علاوه بر افزایش جریمه، حساب کاربری شما مسدود می‌شود و با ثبت امتیاز منفی در سیستم بانکی و اعتباری کشور، اعتبار شما برای دریافت تسهیلات مخدوش خواهد شد.
باید واقعا چکار کنم ؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

نیاز به بررسی بیشتر و گفتگو متقابل دارد تا اظهارنظر دقیقی بتوان کرد

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
نیاز است که به طرفیت صاحب امتیاز تاکسی اینترنتی در صورت اقدام علیه شما، طرح دعوی مربوطه بنمائید.

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام شکایت کنید و به اتحادیه مربوطه گرارش دهید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

بایک نفر که از نرم افزار مربوطه تخصص دارد مشورت کنید تا حذفش کنند بعد شکایت کنید