مشاوره حقوقی رایگان - شکایت ترک انفاق

خانم من من که همسر ایشان هستم تاریخ عقد مون 1401/06/29 الان یک سال میباشد خانم بنده یه کار خلاف روابط نامشروع انجام داده دادگاه اول ایشان رو محکوم کرده و دادگاه تجدید نظر برای پرونده کیفری تبره رای صادره کرده برایم ترک انفاق شکایت کرده ولی من فیش های واریزی از 500 تومان تا 2 میلیون تومان واریز کردم تا برج 8 رو
واریز کردم من هم تمکین شکایت هنوز تعیین شعبه نشده کردم که ایشان منزل من را ترک کرده لطفا راهنمایی کنید که من چی کار کنم فردا هم دادگاه شعبه دادیاری جلسه دارم راهنمایی ام کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. رسید های واریزی را به دادیاری ارائه وهمچنین اعلام کنید که تمکین ثبت کرده اید و زوجه خودش منزل را ترک کرده

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود به ترک منزل و عدم تمکین اشاره کنید
راه دفاع وجود دارد