مشاوره حقوقی رایگان - سوال کیفری

باسلام
من یک شاکی دارم که ازم شکایت کرده دفتر دادستان باهام تماس گرفت که ساعت 10صبح روزبعد بیا دادستانی ولی شاکی بهم زنگ زد وگفت نریم دادگاه بیا باهم صحبت کنیم تا مسئله حل کنیم ولی من حرفشون باورنکردم وصبح رفتم دادگاه ومتوجه شدم شاکی با مدارک اونجا هستن تا بدون دفاعیات من با دادستان صحبت کنه
آیا اگرمن نرفته بودم حکم به ضررمن صادرمیشد یانه؟ واینکه اگر نتونستم ثابت کنم که خودشون بهم گفتن دادگاه نیا مجازات من چی بود؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
احتمال دارد البته به صورت قانونی رسیدگی میشود