مشاوره حقوقی رایگان - امکان دیدن فیزیکی پرونده

با سلام بنده پرونده سرقتی دارم با مدارک کافی و فیلم و شواهد .. با توجه به اینکه عموی سارق نظامی نیروی انتظامی هست و با افسر تحقیق پرونده من رفیق صمیمی هست و یک بار هم در شعبه پرونده خودم دیدمش.. پرونده بنده حکم عدم تعقیب خورده .. یکی دوبار نزد قاضی رفتم منو از اتاق بیرون کرد و گفت اگه اعتراض داری اعتراض بزن من اعتراض زدم. میخوام اینو بدون من از کجا بفهمم که پروندم شاید کم شده باشه یا شاید سی دی فیلم سرقت تو پروندم نباشه تا حالا حتی منو یبار جهت توصیح به دادگاه احضار نکردن و فقط کلانتری احضار میکرد صورتجلسه میکرد با توجه به اینکه اموال بنده قریب به 50 میلیون رفته و سارق فعلا با سند ازاد شده. من اعتراض زدم اگه باز رای عدم تعقیب دادن من چیکار کنم. خواهشمندم از وکلا راهنمایی کنن

پاسخ ها :

معصومه  پاكدامن

معصومه پاكدامن :

سلام .شما حق داريد طبق يك لايحه از بازپرس بخواهيدبشما اجازه مطالعه پرونده تان يااخذكپي باهزينه شخصي رابدهد.بعداگر اعتراض به قرار زديد و دردادگاه كيفري قطعي شد هيچ كاري نميتوانيد بكنيدجزاينكه طي يكسال باكشف دلايل جديد وبادستوردادستان دوباره بتوانيد پرونده رابه جريان بيندازيد
اگر فكر ميكنيد حقي ازشماتضييع شده به دايره حقوق شهروندي واقع در طبقه سوم دادگاه كيفري استان تهران درادرس مترو ١٥ خرداد مراجعه كنيد تا پرونده شمااز طريق نظارت وپيگيري قوه قضاييه حل شود