مشاوره حقوقی رایگان - تمکین

با سلام و عرض ادب
ببخشید زنم 15-8-96 موقعی که من سرکار بودم مدارکام و پول سرویس طلاهاش و دسته چکم و لباساش و فیلم های عروسیم و ... باخودش برده و من دادخواست عدم تمکین و اظهار نامه زدم برای دومین بار و برج 11-96 پیام اومد رای دادگاه صادر شد ولی رای نیامد تا 19-12-96 رفتم دادگاه و رای رو گرفتم که زده بود الزام به تمکین به نفع من ظرف 20روز زنم برگرده ولی هنوز نیامده بنظرتون اگه برنگرده من چیکار کنم؟
آیا من میتونم دادخواست ازدواج مجدد بزنم؟
با تشکر و خسته نباشید شما و همه همکارانتون

پاسخ ها :

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال اگر زوجه رأی الزام به تمکین را ظرف مهلت 10 روز پس از ابلاغ اجرائیه ، اجرا ننماید ناشزه محسوب شده و از استحقاق نفقه محروم خواهد شد و زوج می تواند از دادگاه خانواده صالح تقاضای صدور اجازه ازدواج مجدد نیز نماید .

توحید جلایری نیا

جناب آقای توحید جلایری نیا:

اثر عدم تمکین اذن در ازدواج مجدد است