مشاوره حقوقی رایگان - چک

سلام چکم برگشت خورده یکی 10تومن یکی 15تومن الان شاکی شده حکم اجراییه اومده اعسار بزنم مراحل بعدیش چی میشه هیچی هم ندارم یه ماشین دارم قسطی بشه با سوده؟چند درصد حساب میشه؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اعسار در قورت عدم توان مالی معمولا پذیرش میشود.
خسارات تاخیر تادیه از تاریخ سررسید طبق شاخص بانک مرکزی تعلق میگیرد.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
اگر اعسار شما پذیرفته شود پرداخت مبلغ محکوم به اقساط خواهد شد

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
دادخواست اعسار شما پذیرفته نمی شود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به اینکه خودرو به نام شما است محکوم له می تواند خودرو شمارا توقیف کند و با این شرایط دا‌دخواست اعسار شما رد خواهد شد.
در سوال قبلی شما نگفته بودید که مبلغ چک 25 میلیون تومان است

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

بادرود
پرسشگر ارجمند
خودرو توقیف میشود اگر تاکسی نباشد و تنها وسیله امرار معاش