مشاوره حقوقی رایگان - خانواده

سلام همسرم نه ماه پیش خونه رو بدون دلیل ترک کرد و گفتش من مهرم را حلال می کنم طلاقم بده منم طلاق ندادم. من چند روزیه چت های همسرم را بایک مرد دیگه تو روبیکا ارتباط داشتن پیدا کردم که مرد اسرار می کنه که هرچه زودتر طلاق بگیر خواستم بدون جرم این مرد چیه اگه اثباتش کنم

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. بستگی به نحوه اثبات ومستندات شما دارد. درکمترین حالت شلاق

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام
در صورت اثبات ، جرم رابطه نامشروع است

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
صرف گفتن این جمله جرم نیست

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر قصد ادامه زندگی مشترک ندارید زوجه را به دفترخانه ببرید تا مهریه خود را ابراء کند و شما نیز وکالت در طلاق بدهید.

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

میتوانید تحت عنو.ان رابطه نامشروع شکایت کنید اما باید با دلایل شما ثابت شود

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

اول اینکه وقتی خانمی زوجش را نمیخواد و زندگی مشترکش را نمی خواهد زوج باید اقدام به طلاق کند در غیر این صورت خواست یک طرفه و حتی عشق یک طرفه تهدیدات و اسیب های اجتماعی و اخلاقی و حقوقی فراوانی را به دنبال خواهد داشت
بلی این اقدامات می تواند مصداق جرم سنگینی باشد