مشاوره حقوقی رایگان - نحوۀ احتساب مدت مرخصی بدون حقوق در حکم کارگزینی

با سلام
بنده چند سال پیش یکسال مرخصی بدون حقوق گرفتم، حق بیمه درمانی خودم را یکجا واریز کردم، اما وقتی برای پرداخت حق بیمه سهم کارفرما به صندوق بازنشستگی مراجعه کردم، کارکنان صندوق گفتند که حتی در صورت واریز حق بیمه یکسال ، آن یکسال جزء سابقه در حکم شما لحاظ نمی شود و بهتر است در سالهای آخر خدمت خود اینکار ا انجام دهید. حال که مراجعه میکنم، می گویند این امکان وجود ندارد و مهلت 3 ماهه (از آغاز مرخصی بدون حقوق) داشته که آن نیز منقضی شده است، از کارشناسان محترم کسی می تواند در این زمینه راهنمایی کند که آیا مقرراتی در این زمینه وجود دارد یا خیر؟ و آیا امکان مراجعه به نهادی و ثبت اعتراض و شکایت برای بنده وجود دارد یا خیر؟ با سپاس

پاسخ ها :

جواد قاسمی

جناب آقای جواد قاسمی :

سلام می توانید به دیوان عدالت اداری شکایت کنید

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

کاری نمیشه کرد
همان سال باید اقدام می کردی