مشاوره حقوقی رایگان - فسخ معامله و بدهی

وقت بخیر
بنده به 405 مدل 80 فروختم که نصف مبلغ ماشین 50 تومن قرار بوده 20 روز بعد پرداخت کنه که الان 2 ماهه اذیت میکنه و درست جواب نمیده برگه سبز و هنه چی هم دست خودمه نه وکالت نه هیچی بهش ندادم، البته اون مبلغ 50 تومن رو سفته گرفتم ازش، میخواستم بدونم امکان فسخ معامله هست ماشینمو پس بگیرم چون این پول بده نیست اذیت میکنه دلاله؟ قولنامه هم دست نویس نوشتیم و هیچ شرطی هم نداشتم اون روز متاسفانه راجب فسخ معامله فقط مشخصات ماشین و تاریخ و مبلغ

پاسخ ها :

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و وقت بخیر خدمت شما کاربر محترم سایت دادراه توضیح اینکه قابلیت فسخ دارد یا خیر میره داخل ماهیت حقوقی این موضوع که باید دفاعیات و لوایح قوی باشد که توجیه کننده قضیه باشد چرا که فسخ امری است اثباتی که برخلاف اصل است و نیازمند اثبات البته این مورد اهمیت پیدا میکند که قرارداد شما حتما باید رویت شود و چرا که ممکن است کلمات مجمل در آن وجود داشته باشد و همچنین باید تمام شروطی را که در قرارداد ذکر شده است در نظر گرفت چرا که ممکن است شروطی باطل باشد در هر صورت اسناد و مدارک شما نیازمند بررسی دقیق است و پس از آن نظر قطعی به شما عرض خواهد شد.