مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دیه بابت مهریه

سلام همسرم به من خیانت کرده و دادخواست طلاق داده دادخواست طلاق از طرف زوج هست منم دیه پای او که تصادف کرده بود رو داره منم رفتم دیه پاشو توقیف زدم وکیل گرفته میتونه دیه پارو از توقیف دربیاره؟چون من هزینه پاشو هم خودم دادم در حالی که پاش هزینه نداشت و با کلک از من گرفت فیش واریزی دارم اس ام اس دارم که دادم برا پای او الان خیانتشو فهمیدم دیه رو توقیف زدم پول ندارم وکیل بگیرم همسرم وکیل داره میتونه از توقیف دربیاره یا نه؟؟؟؟

پاسخ ها :

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

سلام
توصیه می شود با وکیل مشاوره داشته باشید

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

جزو متثنیات دین محسوب نمی‌شود و نمی‌تواند از توقیف خارج کند
بابت هزینه‌هایی که برای پای ایشان کردید دادخواست مطالبه وجه مطرح نمایید