مشاوره حقوقی رایگان - توقیف دیه بابت مهریه

با سلام
شوهر سابق من در اثر تصادف با موتور فوت میکنه و طبق نظر کارشناس سه نفره راننده نیسان باهاش برخورد میکنه و متواری میشه و قابل شناسایی هم نیست و دادیاری هم تصمیم به برداشت از صندوق تامین خسارت بدنی میده ولی هنوز یه ماه تا جلسه رسیدگی دادگاه مونده، من حکم توقیف دیه بابت مهریه رو از اجرای احکام داخل پرونده گذاشتم ، آیا بابت توقیف دیه باید کار دیگه ای هم انجام بدم ؟؟؟ توروخدا مراحل توقیف دیه بابت مهریه در این جور پرونده ها چجوریه؟ لطفا کمکم کنید... ضمنا فرزند مشترک داریم و حضانتش با من هست و الان 14 سالشه، همچنین پدر شوهر سابقم طرح شکایت کرده بابت دیه و توی کارهای قضایی و حقوقی تخصص داره آیا میتونه کاری کنه که من نتوانم دیه رو توقیف کنم؟؟؟ کمکم کنید لطفا
با تشکر

با سلام و آرزوی سلامتی برای شما
پیرو سوال قبلی در مورد توقیف دیه بابت مهریه شوهر سابقم مجددا سوالی دارم لطفا کمکم کنید...
من نامه توقیفی بابت مهریه رو داخل پرونده تصادف گذاشتم و الان پرونده در مرحله صدور رای هستش که متوجه شدم شوهر سابقم همسر صیغه ای داشته و اونم عنوان کرده که میخواد بابت مهریه خودش که توی صیغه نامه هست دیه رو توقیف کنم! آیا همچین امکانی هست که بتونه دیه رو توقیف کنه؟ و اگه بتونه این کارو کنه در این حالت تقدم زمانی اولویت پیدا میکنه برای توقیف دیه؟ چون بنده نامه توقیفم از مرحله دادیاری و تحقیقات داخل پرونده بوده و هست..

پاسخ ها :

علی اصغر نادری

جناب آقای علی اصغر نادری:

نیاز به گفت و گو دارد از طریق پنل مشاوره تماس بگیرید

ننا فرد

سرکار خانم ننا فرد :

باید رابطه خود را اثبات نماید اگر کفاف هردو را دهد از بابت دو دین توقیف میگردد و الا اولویت با اولین توقیف می باشد

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

باید رابطه خود را اثبات نماید اگر کفاف هردو را دهد از بابت دو دین توقیف میگردد